Cine suntem?

Compania Dan Lau Topcleaning este formata dintr-o echipa de specialisti in managementul si gestionarea deseurilor. De aproape 14 ani de zile suntem pregatiti sa va acordam cele mai bune sfaturi si informatii si sa preluam responsabilitatea prin intocmirea corecta a documentatiei in conformitate cu legislatia in vigoare, respectiv Legea 211/2011 ce vizeaza regimul deseurilor si Legea 249/2015 ce vizeaza modalitatea de gestionare a ambalajelor si a deseurilor de ambalaje.

Legislatia in domeniul managementului deseurilor se schimba permanent, de aceea alegerea echipei noastre de profesionisti va garanteaza ca veti respecta intotdeauna legea in mod corect. Veti evita astfel amenzi ce pot ajunge si pana la 40000 de lei.

Avem relatii foarte bune de colaborare cu cei mai buni furnizori de servicii in domeniu: colectori de salubritate, reciclatori finali si organizatii cu raspundere extinsa. Cu toti acestia va vom ajuta sa optimizati costurile prin valorificarea la cote maxime a deseurilor generate din activitatea companiei dumneavoastra.

Servicii oferite

PROMPTITUDINE

Raspundem rapid si prompt oricarei comenzi a dumnevoastra. Ne puteti contacta in orice zi si la orice ora, urmand ca apoi echipa noastra sa va ajute sa rezolvati problema cat de repede este cu putinta.

SERIOZITATE

Seriozitatea si experienta se datoreaza in primul rand echipei noastre de specialisti ce lucreaza impreuna de peste 14 ani. De asemenea, diverisitatea clientiilor cu care am colaborat ne-a ajutat foarte mult.

EXPERIENTA

Am inceput acum multi ani cu doar cateva servicii oferite dvs, insa odata cu experienta acumulata gama noastra de servicii in domeniul managementului deseurilor a ajuns extrem de diversificata.

Scapati de birocratie si timp pierdut!

Cereti oferta de pret personalizata